keskiviikko 11. heinäkuuta 2012

Näytä ne sakset!


Luulin että tämä on tarhaturilas mutta tarhaturilaan tuntosarvet näyttivätkin erilaisilta kun katsoin kuvista. Turilas varmastikin, en vaan onnistunut löytämään tarkempaa tietoa.


Seurasin kun se leikkeli lehdestä näitä suikaleita, ihan kuin pienillä saksilla. Pahuksen hyttyset tulivat inisemään  ja keskeyttämään tämän mielenkiintoisen seuraamisen ja taas piti lähteä pakoon!Ehdin vielä poislähtiessä pyytää: " Näytä nyt ne sakset."  Ei se näyttänyt!

12 kommenttia:

 1. Kyllä se silti voisi olla tarhaturilas, nuo tuntosarvethan on milloin mitenkäkin vinksallaan :) Hienot kuvat, hyttysistä huolimatta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katselin vain jostain kuvasta että tuntosarvissa oli kuin pienenpienet haravat, siitä syystä olin vähän epävarma.
   Hyttyset saivat aikaan iholla lähes rupisammakkomaisen efektin.
   Olen varmasti "hirveän makea mimmi" kun kaikki siivekkäät ovat koko ajan kimpussa :)
   Kiitos Tiitsa!

   Poista
 2. Hienot kuvat! Jännää miten makrolla todella voi nähdä kaikkea sellaista mitä paljas silmä ei erotakaan. On aina ihana yllätys kun siirtää kuvia koneelle ja näkee mitä kaikkea niistä löytyy!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä sitä monesti hämmästyy tässä ruudun äärellä, makrokuvaus on hurjan kiinnostavaa. Pitäisi ottaa vaan jalusta käyttöön!
   Kiitos Matkatar!

   Poista
 3. Ikävät hyttyset häiritsevät mielenkiintoista näytelmää:)
  Hienot kuvat sait kuitenkin turilaasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niistä inisijöistä ei pääse, ei missään! Eikä haluaisi koko ajan haistella ja hengitellä näitä karkoitteitakaan.
   Turilas oli rauhallinen malli :)
   Kiitos Sirpa!

   Poista
 4. Taas on niin hienoja kuvia ja upeita värejä. Pidin myös kovasti silkkiuikku-kuvistasi. Sinulla on hyvä silmä löytämään yllättäviä ja kiinnostavia kuvakulmia. Et sorru ottamaan varman päälle :) Kiitos!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Lissu tästä palautteesta. Kun kiertelen ja katselen tuolla toisten blogeissa, kuvaajien jotka ovat jo monia vuosia kuvanneet tai taitavien nuorten kuvaajien blogeissa sitä tulee välillä aika epävarmaksi miten muut nämä kuvat näkevät. Itselle jostain kuvasta voi tulla tärkeä vaikka se ei olisikaan teknisesti niin onnistunut tms. sitten sitä miettii voiko sen laittaa muille katsottavaksi. Tietysti liiallisen itsekritiikin pitäisi unohtaa ja nauttia tästä ihanasta harrastuksesta!
   Kiitos :)

   Poista
 5. Upea blogi ja upeat kuvat :)

  VastaaPoista
 6. Kuvasi ovat järjestään hienoja! Mielenkiintoista seurattavaa löysit jälleen. Omaksi iloksi kai näitä kuvia pääasiassa otetaan ja siinä samalla moni saa silmäniloa. Harmillisia nuo hyttyset.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on ihan totta että omaksi iloksi pääasiassa otetaan, näissä makrokuvissa tämä on erityisen mielenkiintoista kun ei aina tiedä mitä yllätyksiä löytyy.
   Kiitos Pirkkoinkeri!

   Poista