lauantai 21. heinäkuuta 2012

Huoltoaseman pientareella

Ei tarvitse mennä huoltoseman mittaritauluilta kuin vähän matkaa niin jo löytyy kuvattavaa.
Tämä tapahtui tänään olosuhteitten pakosta, onneksi oli kamera mukana :) 

Mies tankkasi  moottoripyörään vahingossa E85 polttoainetta kun luuli ottavansa ysikasia.
Siitähän se alkoi ihan hirveä pauke ja poksutus, ei muuta kun takaisin asemalle.
Monien mutkien kautta saimme letkun ja kanisterin ( ei niitä ollut huoltoasemalla, eikä edes toisella)  ja tankki saatiin imaistua tyhjäksi. Koko touhussa vierähti lähes kaksi tuntia.
Poistuin siitä "kriisikeskuksesta" takavasemmalle kuvaamaan :D
Polttoaine käy autoille joissa on jokin FlexiFuel moottori/systeemi, polttoaineessa on bensaa vain 15% ja loput etanolia. Myyntiä on  ST1 asemilla.

Tällaista pientareella kuutostien ja huoltoaseman välissä.


Siinä penkereellä oli joitain istutettuja pensaita luonnonkukkien joukossa. Tämä, onkohan jokin kukkakärpänen näytti viihtyvän hanhikeissa.Tämä siankärsämössä keikkuva kaveri taitaa olla kultakuoriainen.
EDIT. Eipä taida olla kuitenkaan?Vähän erilainen kuvakulma kimalaiskuoriaisesta, ovatkohan nuo täplät pelote.Nokkosperhosia oli paljon liikkeellä ja ne viihtyivät ohdakkeissa, ei oikein tiennyt minne kameransa kääntäisi. Ja tässä välillä en nähnyt perhosen perhosta.


Kimalaiskuoriainen viihtyi koiranputken kukinnossa.
EDIT. Rusokukkajäärä

Ja matka jatkui keskeytyksen jälkeen, löysin vielä perhosia lisääkin.

6 kommenttia:

 1. Teidenpientareet tuntuvat olevankin niitä parhaita paikkoja juuri nyt. Komeat kuvat saitkin koottua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuossa pyörän päällä istuessa näkee niin paljon kaunista mutta ei se selkään koputtaminen aina auta, varsinkaan vartin välein :D Ja totuuden nimissä aina ei voi tietystikään pysähtyä.
   Kiitos Tiitsa!

   Poista
 2. Vai semmonen polttoainekatastrofi teillä, meillä paniikkia uudesta akvaariosta kun siinä oli liian isot päällyslasit...Joskus on hyvä siirtyä takavasemmalle! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä oli akvaario kymmenisen vuotta, sen aikainen asunto oli niin valoisa että levän puhdistus alkoi aiheuttaa paineita. Välillä on ihan ikävä, kyllä siitä oli niin paljon iloa.
   Kiitos Tillariina!

   Poista
 3. Ei mennyt hukkaan odotusaika kun sait noin hienoja kuvia. On kuin joku naamataulu silmineen tuo kimalaiskuoriaisen peräpää.

  VastaaPoista
 4. Joku ohikulkija voi ihmetellä että onpas kuvaaja pukeutunut lämpimästi. Kun oli nämä moottoripyöräilyvarusteet. Kyllä tarkenikin :)
  Kiitos Pirkkoinkeri!

  VastaaPoista