maanantai 2. heinäkuuta 2012

Loma-asunto

Kävin tänään Rauhan loma-asuntomessuilla ja sen reissun inspiroimana laitan tämän.  Joku päivä tulee kuvia joita sieltä otin.
Mökeissä ja loma-asunnoissa oli valinnanvaraa vaikka kuinka, isoille ja pienille perheille, isoille ja pienille suvuille, iso- sekä pienempipalkkaisille, perinteistä tykkääville sekä erikoisuuttakin tavoitteleville. Monenlaisia sisustusideoita, rauhallista sekä väri-iloittelua, mahdottomia sekä toteutettavia, taas kaikille jotain!

Tässä eräs perheellisten loma-asunto  Pien-Saimaalla rauhallisella luodolla vai onko se nyt kuitenkin hyvin pieni saari koska siellä kasvaa muutama puu.
Tässä tämä löytö nyt on, tuleppa katsomaan! Telkät ovat lähteneet ja tämä on ihan siistissä kunnossa, pistin pääni tuosta oviaukosta. Mäntymetsä on hapekasta ja tästä on kauniit maisemat joka suuntaan!


Etköhän ole nyt liian erikoisuutta tavoitteleva, eiväthän lokit ole koskaan pesineet puussa, saati pöntössä, ei ainakaan meidän suvussa. Ja ajattele lapsiakin!
Unohdetaan nyt tämä asia kokonaan ja aletaan kerätä korsia kokoon!

6 kommenttia:

 1. Lokkimaailmaankin on tullut uusia trendejä, oikeastaan pakon sanelemia asuntoratkaisujen muutoksia. Kaikille kun ei enää riitä korkeita kiviä, niin pesitään talojen katoilla ja jopa rantalepässä. Tuo pönttö kyllä alkaa olla jo liiallisuuteen menevää. =DDD

  VastaaPoista
 2. Se oli tosiaan aika hoopon näköistä kun lokki istui siinä oksalla pöntön vieressä ikäänkuin olisi siinä asukkaana :D
  Kiitos Tiitsa!

  VastaaPoista
 3. Komealla paikalla tuo "mökki" kyllä olisi:))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siinä on hyvät Saimaa-näkymät aamuauringon suuntaan :)
   Kiitos Sirpa!

   Poista