maanantai 21. tammikuuta 2013

Tasa-arvon aikana

Mitäs tähän sitten sanotte, onko tämä tasa-arvoista!


 Kauppatori oli monia, monia vuosikymmeniä sitten tällä paikalla rannan tuntumassa  ja maalaiset tulivat tiettyyn laituriin myymään kaloja ja mitä tuotteita heillä nyt olikaan.
 En ollut tätä viittaa aiemin huomannut!

18 kommenttia:

 1. Katsoin nopeasti että Mustalaisten laituri - mitä ihmettä!? Että joskus voikin lukea pieleen. Tulee mieleen kerta jolloin lapussa oli henkilön sukunimenä Isopoussu ja minä onneton olin vähällä nimitellä häntä Isopossuksi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Välillä voi syntyä koomisiakin tilanteita! Luulen ettet ole varmastikaan ainoa joka on häntä yrittänyt nimitellä Isopossuksi :D

   Poista
 2. Täällä on torilla maalaisten pöydät, silleen sopivasti siellä laidalla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä ovat perunanmyyjät kyllä keskellä toria!
   Maalaisjuuret omaavana muistan miten oli joskus teininä vaikeaa muistaa mistä oli kotoisin :D Nyt ihmetyttää oikeasti mikä siinä nyt niin hävetti!

   Poista
 3. Hyvä kyltti. No tasa-arvosta en osaa sanoa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ajattelin vain että on kai tuolla laiturilla kaupunkilaiskiintiökin vaikkei siinä luekkaan :)

   Poista
 4. Onko kyltti jätetty historiasta kertomaan... Muuten, Kuopionkin torilla oli/on maalaisten pöydät omalla paikallaan, niihin ei ole ollut vakituisilla torimyyjillä asiaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Historiasta se on tuotu kertomaan! Vieressä on kesäravintolana toimiva Prinsessa Armaada-laiva. Siinä on kahdenlaista historiaa vieretysten!
   Kesällä olisi muuten mukava kiertää kesätoreja ja katsella niitten elämää, kuunnella murteita ja maistella paikallisia herkkuja.

   Poista
 5. En ole minäkään huomannut tuota viittaa. Taisi olla Koleera-altaan reunalla ainakin ennen paikka, johon veneellä tultiin myymään silliä ja tuoretta kalaa. (Tokko enää saa sillai myydä ??) Laiturihan viittaa mereen. Täytynee ens kerralla etsiä ja katsoa.
  Mutta eihän tuossa ole mitään tasa-arvoa, maalaiset on vaan saaneet oman paikan.. :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös näillä kalamarkkinoilla myydä suoraan veneestä muistan jostain uutislähetyksestä nähneeni. Vai oliko se sitten säilöttyä kalaa!
   Mutta ei siinä vieressä ollut missään kaupunkilaisten laituria :D
   Pitäiskö tehdä valtuustoaloite :) Mites se nyt menikään, otsikko, perusteluosa, ponsi ja allekirjoitus.

   Poista
 6. Hei tännehän mä voisin tulla myymään mosaiikkejani!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tulekkin, voisin ostaa jonkin mosaiikkityön :)
   Kiitos Kuvittelija!

   Poista
 7. Sinustahan on tullut oikein ehtivä toimittaja, juuri sait upeat kuvat tulipalosta ja nyt olet jo tasa-arvokamppailussa täysillä mukana. Mainiota! Mitä lehteä edustat ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuljeskelin sunnuntaina kameran kanssa kaupungilla parisen tuntia kuvaamassa. Suurimman osan deletoin :)
   Edustan omakustanteista Klooriaa ja Klamouria-julkaisua joka paneutuu ajoittain myös näihin päivänpolttaviin aiheisiin :D
   Kiitos Uuna!

   Poista
 8. Olen katsellut Koivusalon leffaa täällä pohjantähden alla ja en ihmettele tuollaisen kyltin tekstiä. Huumoria tuo taitaa edustaa jo tänäpäivänä. Hienosti hoksattu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitääkin kysellä onko joku muu täällä asuva huomannut, luulisin että on aika vast'ikään laitetttu! Luulen myös että huumorilla historiaa muistaen!
   Kiitos Harry!

   Poista