lauantai 5. tammikuuta 2013

Neuvotteko blogikamut?

Olen vähän pulassa!
Yritän siirtää Picasasta kuvaa blogiin mutta ei onnistu, en vaan saa siirrettyä en kumpaankaan blogiin, yritin eilen sekä tänään!
Tuleeko kellekkään mitään muuta mieleen kuin että kuvatila olisi loppu. Siitä muistaakseni tuli viimeeksi jonkinlainen ilmoitus, tai miten sen nyt  huomasinkaan. Ostin silloin Googlelta lisätilaa. Löysin muistikirjasta sivun jossa oli että sopimus uusitaan 28.3
 Picasaan saan kyllä kuvat siirrettyä.

24 kommenttia:

 1. Höh, kokeilin juuri siirtoa ja kyllä onnistui. En usko kuvatilan loppumiseen, koska silloin et saisi niitä Picasaankaan, joku muu siellä nyt kanittaa. En kyllä osaa tällä istumalla mitään neuvoakaan antaa :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuvatilan loppumista kyllä epäilin itsekkin mutten keksinyt oikein muutakaan. Täytyy nyt seurata vähän aikaa jospa se selviäisi!
   Kiitos Tiitsa!

   Poista
  2. Ei se kuvatila voi loppu olla, huomasin nimittäin tänään, että ilmaista tilaa oli lisätty reilusti. Joku pätkä siellä on nyt ilman pihoja ja varmaan korjaantuu pian. Niin ja olihan se kuva jpg ;)

   Poista
  3. Juuri äsken yritin eikä vielä näytä onnistuvan,Picasa näyttää yrittävän (pyörittää hetken sitä "palloympyrää" )on kyllä tenyt niin koko häiriön ajan. Taidan nyt vähän odotella ennenkuin teen muuta. On jpg!
   Kiitos Tiitsa!

   Poista
 2. Samoin, kokeilin, toimii. Selaimeni on Chrome. Joskus oli vaikeuksia käyttäessäni toista selainta. En minäkään usko kuvatilan loppumiseen, tulee ilmoitus kyllä hyvissä ajoin. En osaa neuvoja antaa minäkään, ehkäpä se on tilapäinen häiriö.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kokeilin useampaan kertaan, eipä vaan onnistunut. Sitä kuvatilaa tuli ihan reippaasti kun ostin joten sitä kyllä pidin vähän epävarmana vaihtoehtona ja nyt molemmat Tiitsan kanssa tavallaan sen vahvistittekin!
   Toivotan että olisi tilapäinen häiriö!
   Kiitos Minttuli!

   Poista
  2. Yökyöpelinä mietin tätä itsekin, minusta kuvansiirto on ollut vähän kinkkistä Picasasta, joten kierrätän ne windowsin kautta, turhan työlästä mutta eri selaimet vaikuttavat varmasti asiaan ja lisäksi vihonviimeinen vista joka on kaikkien väliinputoajien äiti.

   Poista
  3. Vähän hitaammaksi on käynyt kuin ennen joskus lataaminen on aika vaivalloista! Harmi kun olen niin tumpelo näissä!
   Kiitos Mustaleski!

   Poista
 3. Meinasin ehdottaa samaa, kuin Mustis, että kokeile siirtää ensin koneen omiin kuvatiedostoihin ja sieltä blogiin. Onnistuuko sitten?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole ollenkaan näppärä näissä jutuissa, enkä oikein ymmärrä mikä olisi seuraava siirto siis kuvatiedoistoista blogiin !Yritän nyt jollain tavalla selvittäää, onhan tässä tullut niin riippuvaiseksi tästä blogimaailmasta :)
   Kiitos Uuna!

   Poista
 4. Bloggerissa on aika ajoin "outouksia", jospa se tosiaan olisi sellainen ohimenevä häiriö. Minäkin siirrän kuvat ensin koneen tiedostoihin ja sieltä sitten blogiin, onnistui juuri äsken normaalisti. Picasaan en tosin muita kuvia lataakaan kuin blogiin tarkoitetut kuvat.

  Toivottavasti ongelmasi ratkeaa, tykkään kuvistasi kovasti...=)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti ohimenevä, tavallinen elämä on niin turvallista :)
   Kiitos nainen kuvastimessa, mukava kuulla :)

   Poista
 5. Jos kuvatila olis loppu, niin siitä tulee kyllä ilmoitus yrittäessäsi siirtää kuvia ...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä muistelin että viime maaliskuussa tuli tällainen ilmoitus jollain tavalla!
   Kiitos TelluT!

   Poista
 6. Ei onnistu mullakaan kuvien lisääminen. Lohdutukseksi vaan :)

  VastaaPoista
 7. Sain blogini päivitettyä kun vaihdoin selaimeksi Operan.

  VastaaPoista
 8. Mulla tekee Vikki nyt samaa häiriötä bloggerissa kun selaimena on IE.
  Vaihdoin selaimen Firefoxiin ja sillä siirsi kuvat aivan vaivatta. Nyt kuvat näkyvät bloggerissa IE selainta käytettäessäkin.
  Bloggeri ei ole mulla tällä tavalla aiemmin temppuillut.
  Toivottavasti vika poistuu pian!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miulla on Firefox asennettunakin en vaan jostain syystä saanut sinne aiemmin, ( silloin kun oli edelliset ongelmat liittyen Internet Explorerin käyttöön ) kuvia siirrettyä, nyt menenkin kokeilemaan!
   Kiitos Matonkude!

   Poista
 9. Ongelmia on ollut monella, ja kaikilla selaimilla. Jollain onnistuu toinen jollain taas toinen, mutta kaikille se on ollut tilapäistä joten... toivotaan.Tässä muuten linkki yhteen blogiin jossa asiasta juttua myös
  http://mehtapirtti.blogspot.fi/2013/01/taantumaako-bloggailussa.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kokeilen vielä Firefoxin kautta jospa se onnistuisi! Lohdullista sinänsä etten ole ihan puupää vaan kysymys on jostain isommasta ongelmasta.
   Kiitos Tiitsa linkki-vinkistä!

   Poista
 10. Heitän tänne nyt omatkin 'spexit', vaikka akuutti tilanne taitaakin olla jo ohi.
  Minulla on Firefox ja lataan kuvat blogiin aina omalta koneelta.
  Ei ole ollut suurempia ongelmia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Firefox näyttää toimivan oikein hyvin, taidan siirtyä käyttämään sitä kokonaan.
   Kiitos Jag på Ekholmen!

   Poista