torstai 10. tammikuuta 2013

"Leikittelyä"

Täällä monet ovat leikitelleet kuvankäsittelyohjelmilla, mukavaa katsottavaa! Kun en ole osannut vielä päättää mikä se omani olisi niin kokeilin mitä tällä tutulla Picasalla saisi aikaan. Voi kun tuohon kuvaan voisikin liittää jotain!
Samalla tässä huomasin että ehtisinköhän tehdä mitään muuta jos tuollainen kunnon leikittelyohjelma olisi :D


Tämä alkuperäinen kuva oli 25.12. 2012 postauksessa - jäätynyt kallioseinä.
Eikä sitten tarvitse olla kohtelias :D 


12 kommenttia:

 1. Olematta kohtelias: tämä on kaunis. Pidän tummasta vinjetistä, se tuo jännitystä, syvyyttä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tun vinjetoinnin kanssa kokeilen aina välillä, sitten poistan ja taas lisään.......onneksi Picasa ei anna näpeille ;)
   Kiitos Kiiris!

   Poista
 2. Picasallakin saa ihmeitä aikaan, kun siihen perehtyy kunnolla. Tähän kuvaan se sopii oikein hyvin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taidan vielä siirtää ohjelman hankintaa koska luulen tosiaan että jään ihan liikaa siihen koukkuun :)
   Kiitos AINA!

   Poista
 3. Jokaisessa meissa asuu pieni taiteilija, Picasa-taiteilija. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tähänhän sitä pitää uskoa :D
   Taidan kuitenkin pysyä tuolla juurien tasolla ja alan kuvata kohta koppakuoriaisten pitkiä silmäripsejä :) Vaikka tämä niin mukavaa ja mielenkiintoista olisikin.
   Kiitos Pasi!

   Poista
 4. Niinpä, nälkä kasvaa syödessä ;) jo nyt haaveilit jonkin lisäämisestä kuvaan. Siinä se ero piileekin,sen "kunnon" ohjelman hyväksi. Tämä kokeilusi todistaa jo, että näkemystä riittää.
  Kokeile Gimppiä, se on ilmainen ja silti todella monipuolinen ja hyvä. Sinulla on edessä ajanpuutetta tulevan loisteliaan DigiArt taiteilijan roolissa. Älä silti umohda kuvaamista.;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuota Gimppiäkin olen ajatellut vai säästänkö vielä vähän?
   Pitäisköhän lähteä ihan tältä istumalta ostamaan baskeri ja punaviinipullo niin voisi alkaa harjoitella miltä tuntuu olla taiteilija :)
   Ihan vakavasti puhuttuna tämä olisi kyllä niin kiinostavaa ja varmastikin haasteellista!
   Kiitos Tiitsa!

   Poista
 5. Upea, olisi hieno tosi suurena teoksena jollain suurella seinällä K)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt kun olen tuota katsellut olenkin alkanut tykätä, vaikka koin sen ensin ihan tällaisena haasteena mitä Picasalla saa tällä kokemuksella.
   Kiitos Tylsä Mörökölli!

   Poista
 6. Picasa on tosi hyvä moneen tarpeeseen, sitten gimp ja eilen kokeilin Arin vihjaamaa sumo-ohjelmaa, siinä oli taas erilaisia mahdollisuuksia. Photoshopilla on omat etunsa, mutta paljon on siinäkin muuttunut edelliseen versioon nähden. Opaskirjakin tuossa jo on pöydän reunalla, mutta vaatii kauheasti keskittymistä, en tiedä riittääkö tämän paskeripään luovuus siihen. Itse kun haluaisi tehdä. Näiden kuvien muuttaminen on kivaa ja voi valita, mikä jälki miellyttää. En vain jaksaisi enää itse ottaa värejä käyttöön ja alkaa sekoitella haluamaani. Se vaihe oli niin pitkä, että taitaa olla loppuun kaluttu.
  Nyt on siis leikin aika. Ja voihan sitä leikkiä vähän kerrallaan, kuten sinä, silloin tällöin...jos siis malttaa jättää siihen vähään :-D Kyllä nämä kaikki vievät mennessään, mutta annetaan viedä. Aina ei riitä kuvattavaa, tai ei tarkene lähteä ulos pakkaseen, silloin voi leikkiä. Hieno tulos tuli tästäkin. Onnea matkaan :-)

  VastaaPoista
 7. Välillä on ihan oikeasti huono omatunto kun viihdyn niin hyvin tässä koneen äärellä, osittain senkin takia olen siirtänyt tätä kuvankäsittelyohjelman hankkimista!
  Koska tiedän takuuvarmasti että innostuisin siihen!
  Nautin nyt toistaiseksi toisten jutuista!
  Jos päädyt hankkimaan tämän Photoshop Elementsin niin voin myydä edullisesti opaskirjan jos haluat.
  Kiitos Uuna!

  VastaaPoista