keskiviikko 26. marraskuuta 2014

Kirkasta valoa


 Ei kai tämä ole kaamosmasennusta, miettii hömötiainen. Toimintatarmo on kadonnut kokonaan, eivätkä nuo kaverit eikä sosiaalinen elämä jaksa kiinnostaa. Painokin tuntuu nousseen, makeaa syötävää tekee mieli koko ajan. Huh!


No hyvää päivää teille, herra hömötiainen!
Näytätte selvästi olevan avun tarpeessa. Luin ajatuksenne tai oikeammin tulkitsin kehonne kieltä. Teillähän on niin selvästi kaamosmasennus. Meiltä löytyy apu tähän vaivaan!

Tässä taustalla näette kaamosvalomallistomme. Nämähän matkivat auringonvaloa, mutta näissä ei ole uv-säteilyä. Teille sopiva määrä lukseja voisi olla 2500, löytyy kyllä 10 000 luksiin saakka. Laitteistamme löytyvät  CE-merkinnät. 20-30 min valoa päivässä riittää, mutta  muistakaa että 45-50 cm päästä on suositeltava etäisyys. Parasta hyötyä tästä saa marras-helmikuun välisenä aikana.
 No miten on laitetaanko pakettiin, niin alkaa tuo sosiaalinen elämä taas maistumaan :)

En kärsi millään lailla kaamosmasennuksesta, jotenkin tykkään tästäkin vuodenajasta. Ei tarvitse olla niin aktiivinen kuin kesällä, saa vain olla jos siltä tuntuu.
Kuvaamiseen tarvittavaa valoa kyllä kaipaan :)

23 kommenttia:

 1. Hmm, mahtaisiko tosiaan kirkasvalolampun avulla saada parempia kuvia ruokintapaikalta... Melkein tekisi mieli kokeilla. Kaunis valo tuossa alemmassa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En muuten omista minkäänlaista salamavaloa, mutta yhden ledilampun ostin, siinä pystyy aika tehokkaasti säätämään valon voimakkuutta. Täytyy kokeille valaisemista.
   Kiitos Häivähdys!

   Poista
 2. Nämä kuvat eivät lisää valoa kaipaa, niin kaunista!

  Kaamosmasennus ei vaivaa täälläkään vaikka lumi sulikin pois! Ulkona on ihan kiva liikkua kun ei ole liukasta ja kynttilänvalo iltaisin luo tunnelmaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meilläkin alkaa lumi olla kokonaan pois ja sumua riittää. Tänään en kuvannut ollenkaan vaikka ulkona liikuinkin.
   Kiitos Minttuli!

   Poista
 3. Vastaukset
  1. "Myyntiedustaja" taitaa tanssin tahdit :)
   Kiitos Kiiris!

   Poista
 4. Hieno valo on kakkoskuvassa ja tinttikin innoissaan.

  VastaaPoista
 5. Kuin balettitanssija Joutsenlammesta tuo alin kuva.

  VastaaPoista
 6. Valoa valokuvaamiseen! Niinpä. Kaamosmasennus...ehkä se on sitä kun laittaa itsensä kulkemaan tosi pienellä energialla. Jostain pitäisi saada boostia, että joulujutut saisi aikaan. Kyllä mä aina saan, vaan aloitus on vuosi vuodelta hieman työläämpää. Ei oo silleen huvittunut. :) Hömppä on suloinen ja kuvauksellinen valossa kun valossa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aloitus on todella työläämpää, tein itse joulukortit 26 vuotta, vuosi sitten luovuin siitäkin vaikka se oli mukavaa! Miksihän?
   Oikeastaan joulukinkku, ruisleipä ja lanttulaatikko riittäisivät tuomaan joulun! Siinäkin oli ennen sen seitsämät sortit! Miksihän?
   Hömppä on ihana, energinen kaveri!
   Kiitos Tilariina K.!

   Poista
 7. Lintua on nimellä paiskattu, että hömö...;-)

  Hauskat kuvat ja tarinointisi.
  Joo, ei puske päälle kaamos masennus, lystihän on hämärässä hyssytellä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanos muuta, hömö on vähän kuin haukkumanimi :)
   Ihan totta, mikäs tässä on hyssytellessä :)
   Kiitos Liplatus!

   Poista