sunnuntai 9. syyskuuta 2012

Suvun vanhin


Vietimme eilen suvun vanhimman 90-v. päiviä. Siihen ikään on jo ehtinyt nähdä monien asioitten muuttuvan. Pitkä elämänkaari takana ja näillä näkymin voimia näyttää riittävän vielä eteenpäinkin.


18 kommenttia:

 1. Voi miten kaunis kuva päivänsankarin käsistä! Kyllä, 90v on nähnyt jo jos jonkinlaista elämässään. Ihan eri lailla kokemusta kuin meillä nuoremmilla. Olen iloinen kun saan töissäni nähdä näitä vanhuksia, koska minulla ei ole omia isovanhempia elossa (eikä koskaan läheisiä suhteita ollutkaan) Se antaa omaankin elämään rikkautta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli onni omistaa ihanat isovanhemmat joita ei tosin enää ole! Iso-mummoni kuoli kahta kuukautta ennen 100-päiväänsä ja hänen sisarensa eli 103-vuotiaaksi. Sisarukset matkustivat vielä yli 90-vuotiaina Amerikassa pariin otteeseen tätini luona ja Etelä-Ranskassa bussikiertueella mm.
   Saa nähdä mitä tässä on odotettavissa :)
   Kiitos Matkatar!

   Poista
 2. Ajatuksia herättävä kaunis kuva. Hyvä Vikki!

  VastaaPoista
 3. 90 vuotias onkin jo kunnioitettava ikä - mun mummu täyttää pian 94 vuotta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näitä vanhuksia pitäisi haastatella ja laittaa muistelemaan!
   Kiitos Ronja!

   Poista
 4. Onnea suvun vanhimmalle! Arvostan ja kunnioitan todella paljon pitkään ikään ehtineitä, kuten omaa ♥ mummoani, joka täytti loppukesällä 91-vuotta. Paljon on elämää nähty ja kaikenlaista koettu jo tuossa iässä. Kaunis ja lämpimiä ajatuksia herättävä kuva! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näillä todella iäkkäillä vanhuksilla on niin paljon kerrottavaa, pitää vaan järjestää aikaa kuunnella.
   Kiitos Pessi!

   Poista
 5. Oikein kaunis kuva. Onnittelut hänelle.

  VastaaPoista
 6. Kaunis kuva käsistä ja kauniit ovat kädetkin. Paljon nähneet ja tehneet. Anoppini täyttää kohta 97 vuotta. Aikamoinen ikä. Isäni täti eli kuukauden vaille sataan.
  Kun oli 12-vuotias jo kolmekymppinen oli vanha, nyt ei vielä kahdeksankymppinenkään ole vanha, mutta 90 kyllä on. Saas nähdä, kun itse on yli 70, joko taas ajatus muuttuu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huomaa selvästi miten tämä ikäkäsitys on muuttunut kun katsoo vanhoja valokuvia. 50-vuotispäiväkuvissa pönötettiin niin elämää nähneinä ja nythän sen ikäiset vasta vauhdissa ovatkin :)
   Tuntuu siltä että ikä on pitkälti asenne- ja luonnekysymys!
   Kiitos Siira!

   Poista
 7. Kaunis kuva. Tätini joka eli 98 vuotiaaksi sanoi "Ei ihmistä vuodet vanhenna".

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Numeroitahan ne vuodet vain ovat :)
   Kiiots Tiitsa!

   Poista
 8. Kuva käsistä on niin koskettavan kaunis.

  VastaaPoista