sunnuntai 10. helmikuuta 2013

Päivän pelastus - Fingerpori

Aloin tässä miettimään  omia arjen pieniä iloja kerrottavaksi ja kuvattavaksi silloin, tällöin ja laitoin tuonne tunnisteisiinkin niille ihan oman " lokeron " Päivän pelastus - pieniä iloja. Yritän koota  niitä , sieltä "ilopankista" on hyvä sitten katsoa jos tämä ilo ei meinaa irrota itsestään :D


Sarjakuvat on kyllä yksi sellainen arjen pieni ilo. Ensimmäiseksi en kuitenkaan sarjakuvasivuja avaa.
Ehdoton suosikkini on Pertti Jarlan:  Fingerpori  Ei se aina heti aukea niinkuin ei tämäkään perjantai-aamuinen mutta se ilo kun hoksaa, melkeinpä sitä hymyilee itsekseen.
Meillä paikallislehdessä seikkailevat Fingerporin lisäksi Jere, Rauta-Reetta, Fantom, Valtiaat, B. Virtanen, Viivi ja Wagner ja Supermukula.
Luen kyllä kaikki muutkin mutta onhan siellä selvä suosikkijärjestys.
Nyt vähän laskiaisulkoilua, vielähän tässä ehtii toivottamaan toisillekkin Hyvää laskiaissunnuntaita!

6 kommenttia:

 1. Muutamia sellaisia sarjakuvia on joihin kyllä jää kiinni Fingerpori on yksi niistä. Siinä on aina jokin juju, joka ei ihan heti aukea...todellakaan. Tai sitten jokin mainio =DD
  Leppoisaa laskiaisen jatkoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sarjakuvien kirjo on kyllä melkoinen, jokaiselle kiinnostuneellle taitaa löytyä jotain. Meillä oli vähän aikaa sarjakuva joka oli melko eroottinenkin ja taisi herättää jonkin verran närää kun poistettiin ymmärtääkseni ihan lukijoilta tulleen palautteen johdosta.
   Kiitos Tiitsa!

   Poista
 2. Fingerpori on monenkin päivän pelastus:)) Samoin kuin tuo Viivi ja Wagner

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viivi ja Wagner on kyllä aina yhtä mainio. Tytön ollessa teini-ikäinen Jere oli silloin kiinnostava.
   Kiitos JPK!

   Poista
 3. Meillä paikallislehti teki kyselyn mikä on lukijoiden mielestä suosituin sarjakuva ja voiton veivät Viivi ja Wagner, Fingerborg ja Fantom, samaa mieltä olen itsekin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viivi ja Wagner taitavat kestosuosikki vuodesta toisen. Fantomissahan on joskus jännitystä niin että tuskin malttaa odottaa seuraavaan aamuun :)
   Kiitos Annele!

   Poista