torstai 4. elokuuta 2011

Elviira ja Simo


Tänään kotiutuivat Elviira ja Simo, Itellan saattelemana uuteen kotiinsa ja elinympäristöönsä.
Elviira ja Simo ovat keskinäisiltä suhteiltaan äiti ja lapsi. Elviira, kovin huolehtiva ja viisas äitipöllö, vähän Muumimamma-tyyppinen. Simo puolestaan on vilkas ja utelias pöllönpoikanen.
Hahmojen luoja on keramiikka-artesaani Liadan, hänet löysin puolestaan solen blogin kautta, näinhän tämä menee :)
 Luonteet olivat toivomuksesta, nimet annoin tänään. Simo kuullostaa jotenkin reippaalta nimeltä vaikka esikuvaa ei olekkaan. Elviiran taas toivon kuullostavan hyvältä äidiltä.


Taisi olla kesäkuuta kun toivoin Liadanilta näitä pöllöhahmoja, ihastuin moniin hänen töihinsä kun niissä on luonto lähellä, joka on todella tärkeä asia.
 Nämä ovat uniikkeja kaveruksia.


Mikä tässä sitten on tarkoitus?  Mitä tässä on meneillään? Haluan oikein tosissani ja kovasti opetella kuvaamista ja tykkään tehdä kaikenlaisia asetelmia ja somisteluja. Joten ajattelin yhdistää nämä kaksi asiaa. Lavastan erilaisia tilanteita ja tunnelmia jossa luonto ja Elviira ja Simo saavat olla pääosassa. Talvella pitänee kuvailla sisällä.


Vaikkapa jotain tällaista!
Mitään tarinoita en ala kertomaan koska kielelliset kykyni eivät riitä siihen mutta jotain pientä kuitenkin. Kerroin tytärelle monta vuotta lähes jokaisena iltana omaa keksimääni iltasatua jossa seikkailivat kaksi leppäkerttua. Tarinassa oli aina hyvä loppu ja jokin opetuksen tapainen, vaikkapa ettei roskia saa heittää luontoon!Katsotaan mitä tästä syntyy. Tänään deletoin ainakin mahtavan määrän kuvia:)


3 kommenttia:

 1. Voi, kuinka mukava idea sinulla, tahtoo kanssa omat eläinhahmot! Pöllöpari on ihana, aivan kuin katselisivat toisiaan, nimet ovat mainiot.
  Asetelmakuvasi ovat hienoja, pidin eniten puun oksalla olevasta.

  VastaaPoista
 2. Söpöjä pöllöjä ja kuvia. Simo-reppana näyttää ihan orvolta tuossa yhdessä kuvassa yksin :) Näyttävät kyllä ihan luonteidensa mukaisilta. Itse pöllähdin sinne Haltiatuleen Blogilistan kautta ihan vahingossa, ja ihastuin täysillä samantien.

  VastaaPoista
 3. Manteli, aika mukavaa kun saa olla lapsellinen, kyllä tätä virallista naamaa saa näyttää ihan riittävästi.
  Ihailen valtavasti tätä siun luontokuvaustaitoa ja siun blogissa voin käydä katselemassa tätä "oikeaa elämää".

  Sole, Simo on vielä nin pieni että tarvitsee äitiä turvakseen.Siellä Haltiatulen blogissa on vaikka mitä viehättävää katseltavaa.

  VastaaPoista