sunnuntai 29. toukokuuta 2011

Vähän kaikkea


Taisi olla vähän viileä lentosää hyönteisille, pörriäisiä oli niin vähän liikkeellä. Yritin tässä samalla kuvata keltaista, onko se todella näin vaikeaa?


Koristeomenapuun kukka.


Yy, kaa, koo ja hep!
Harjoittelen tässä vain kesäkisoja varten.


Varo kari!
Toivottavasti ei ollut liian myöhäistä!
Vesi näyttää pysyvän yhä alhaalla.


Meille ei sitten ilmaisjakelulehtiä, kiitos!

5 kommenttia:

 1. Kaikkea kivaa ja kaunista kuvasitkin, postilaatikkokuva on hauska. Ehdit ennen minua kuvaamaan ötökän, olen jumittunut lintujen kyttäämiseen, pitäisi kyllä vaihtaa jo makro. Hyvä ötökkäkuva.
  Tänään on ollut sateista, ensi viikolla on luvattu parempaa sätä, jippii.

  VastaaPoista
 2. Yritäppäs kuvata Niittyleinikkiä. Minä en onnistu siinä millään. Onko keltanen väri siinä syypää? Perhosia en ole nähnyt moniin päiviin ja linnut kaikkoaa tieltäni. Kohtahan alkaa lämmetä ja kuvattavaa riittää...niitä hahtuvapalloja sielläkin ;)

  VastaaPoista
 3. Manteli, ötökät olivat kyllä harvassa, kun haluaisin niin harjoitella. Et usko miten onnellinen olen kun sain hankittua tämän Canonin EFS 10-22 mm, hyrisen täällä onnesta ja harjoittelen! Nyt taitaa olla luvassa tosi lämmintä :) Toivottavasti saat viikonloppuna kermat kakun päälle jos sitä aiot! Muistan tyttären rippijuhlat kun oli melkoinen helle ja kermakakkua yritin vääntää.

  Helmilankaa, mikä ihme tässä keltaisessa on kun kuvaaminen ei tosiaan onnistu! Eipä näkynyt perhosia, taitaa miullakin olla huono maine lintujen keskuudessa :)

  VastaaPoista
 4. Kivoja kuvia ja tuo postilaatikko :D. Postinjakajana en taatusti yrittäisi mainoksia sinne tungea ;DD

  VastaaPoista
 5. Jaana, tämä taitaa olla jonkin kesäasukkaan laatikko. Eiköhän kohta kuoriudu talvivarusteistaan, seuraan tilannetta mökille mennessä :)

  VastaaPoista