sunnuntai 1. toukokuuta 2011

Näsiä kukkii


Eevi tuli vappukylään ja odotti ilman muuta että tehtäisiin taas se tuttu metsäretki ja niinhän tehtiin. Lämmintä on alle viisi astetta ja muutama lumihiutale leijailee maahan.
"Postilaatikoita" oli pitkin matkaa ja kyllä niissä riitti taas lukemista. Näyttää siltä että pienissä kuusissa ja kuusenoksissa on ne koiramaailman parhaan viihde- ja juoru-uutiset. "Jaaha, naapurin Unto on tullut toiseksi sarjassaan pääsiäisnäyttelyssä, ei nyt niinkään huonosti." Sitten taas laitetaan omat uutiset päällimmäisiksi ja taas menoksi.


"Tästä on mennyt jänis. Arviolta toissakesäinen urospoikanen, karva vaihtumassa hyvää vautia kesäkarvaan, hyväkuntoinen, paino noin......"
Meneeköhän se ihan näin :D Mutta kyllä huomaa että kunnon haistelulenkillä käytetyn aivotoiminnan uuraan käytön jälkeen uni todella maistuu.


Ja Näsiäkin on alkanut kukkimaan.

4 kommenttia:

 1. :D, juu, pikakirjeitä meidänkin "makkarat" lukevat lenkkipolun varrelta.

  VastaaPoista
 2. Koirien hajuaisti on aika uskomaton. Eevin ollessa meillä leikitään aika usein herkkujen piilottelua ja aina ne löytyvät olivat ne missä tahansa ylhäällä tai alhaalla.

  VastaaPoista
 3. Eevi varmasti nautti metsäretkestä, meidänkin Kimuli kulkee nenä maassa, välillä nuuhkitaan ilmastakin viehkot tuoksut.

  VastaaPoista
 4. Eevi todella nauttii, tänään päätin että antaa haistella niin paljon kuin jaksaa. Laitoin varmuuden vuoksi reilusti päälle että tarkenen odotella.

  VastaaPoista