maanantai 17. joulukuuta 2012

Hulda

Nimesin tämän apulaisen sitten Huldaksi. Luulen että tämän nimiset ovat kaikki järjestään ahkeria ja kunnollisia ihmisiä!
Hulda sai tosiaan yön aikana virtaa napaansa niin paljon että jaksoi uurastaa monia, monia kymmeniä metrejä ja "niellä" monen monta pölyhiukkasta tällä puolen tunnin ohjelmalla.


Aluksi sitä oli hauska seurata ja vähän ohjaillakkin.  Rappusiin piti laittaa este koska reunassa on vain kapea lista josta ei ollut esteeksi! Viiletti melkoista vauhtia paikoissa joissa ei ollut mattoa, yllättävänkin vauhdikkaasti.


Seinänvierukset tuli hyvin käytyä, paitsi paikoissa joissa oli johtoja niin niihin jumittui rullailemaan paikoilleen. Ääni on aika pieni ,ei ollenkaan ärsyttävä. Vihreä valo vilkuttaa tuossa päällä koko ajan.


Törmätessään matttoon lähti uudelleen ihan kevyesti liikkeelle paitsi jos suoraan vastapäätä oli jokin
toinen este niin sitten jäi poukkoilemaan niiden välille kuin tennispallo. Pientä kolinaa tuli kun törmäsi kaappeihin tai muihin koviin esteisiin, jatkoi kuitenkin reippaasti ja melkeinpä keskeyttämättä matkaa.


Tästä toiminnasta on ihan hyötyä kun Hulda mahtuu pyörimään tuonne sohvien ja nojatuolien alle tosin sielläkin poukkoilee jalkojen välillä ees taas mutta osaa kyllä tulla uloskin ominpäin.
Kuituliina on ihan kertakäyttöinen, se kiinnitetään paikoilleen tuohon mustan verkon reunassa olevaan tarranauhaan. Ja alla on kaksi pientä pyörää jotka takaavat vauhdin :)

Mitäs sitten sanoisi yhteenvetona. Ihan hauska kapine ja jossain määrin hyödyllinenkin mutta luulen että saattaapi olla tarpeellisempiakin vempaimia tarjolla :)


17 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kyllä Hulda saa jotenkin hyvälle tuulelle :)
   Kiitos Jaana!

   Poista
 2. Toisilla on kissa, toisilla koira, mutta Vikillä hulda... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voishan tätä Huldaakin koettaa talutella kesällä, luulisi onnistuvan sileällä asfaltilla! Jos vaan aluksi tällä kotikadulla jossa tunnetaan :D
   Kiitos Pasi!

   Poista
 3. Nimi ainakin on tosi mainio. Täytyy sitä jotain hauskaa olla :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekkin toimen naisen nimi! Nämä on kyllä aika halvat huvit :D
   Kiitos Uuna!

   Poista
 4. Onpas sulla mielenkiintoinen "kaveri".

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei taida kuitenkaan olla koulutettavissa :)
   Kiitos TelluT!

   Poista
 5. Hih,hih, onpas hauska vekkulihulda! Jos on tylsää ja tyhmää, niin senkun laitat Huldan viilettämään seuraksesi:)) Nyt ne on sitten robotit sinunkin kotisi vallanneet:)))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja tuo värikin on niin tähän vuodenaikaan ja ajankohtaan sopiva!
   Napista vaan painallus ja "Hulda, hauskuuta" :)
   En taida näitä kuitenkaan enenpää hankkia!
   Kiitos Kiiris!

   Poista
 6. Tämä näyttää olevan samantyyppinen kuin robotti-imurit, ehkä pienempi. Imuri kiipeää matollekin, sen verran erilainen. En omista imuria, mutta olen nähnyt. kyllä hulda varmasti jotenkin hyödyttää surrutelessaan lattialla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siinä oli lähellä näitä robotti-imureitakin vilkaisin vain hintalappua, en tarkemmin. Se on kyllä ihan järkevää että imuri hoitelee matotkin moppi on sen suhteen vähän toistaitoinen :)
   Seuraavaksi täytyykin viedä Hulda tutustumaan kissoihin ja koiraan tai sitten päinvastoin. Siinä sitä voi ihmettä olla!
   Kiitos AINA!

   Poista
 7. Mä olen katellut tota Huldaa lehtien mainossivuilla ja sanoinkin miehelle , että toi vois olla hyvä meillä, hi!
  Mutta taitaa tosiaan olla tarpeellisimpiakin vempaimia tarjolla. hi!
  Oikeestaan tulin toivotteleen sulle hyvää Joulunaikaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huldalle täytyy vielä kiinnittää kokeeksi vahaliina helmoihin niin näkee miten vahaus / kiilloitus sujuu. Siitä ei kyllä lue ohjeessa mitään.
   Kyllä tuo joulu on jo melkoisen lähellä :)
   Kiitos samoin siulle hyvää Joulunaikaa!

   Poista
 8. Kiva vekotin. Ja sitä voi ajankuluksi seurata (niinkuin ensimmäinen sivusta täytettävä pesukone oli jännää katseltavaa aikoinaan :)
  Kyllähän tuon kotiin ottaisi, tuon Huldan. Kun se on niin iloisen värinenkin.
  Kiva kun laitoit esittelyn. Meinasi mennä mokoma vaan ohi silmien.

  Luulin muuten että koirasta kirjoitat, kun otsikon luin (mikähän mielleyhtymä nimellä oli koiraan, vaikken tunne yhtään sen nimistä "piskiä", en sen puoleen siivoojaakaan.... heh.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu se oli aika hassua kun siinä alussa seuratessamme katsoimme mieheni kanssa toisiamme silmiin ja hymyilimme ymmärryksen merkiksi ihan kuin tämä olisi ollut meidän esikoisemme ;D Kyllä se meni ohi!
   Nimi tuli jotenkin vanhoista elokuvista, luulisin että siellä on ollut Hulda joka on ollut arvostettu siistijä. "Hulda tulee vaan tänne herrasväen puolelle kaffelle kun saa siistittyä tirehtöörin huoneen."

   Poista
  2. Olisi ollut hauska olla kärpäsenä katossa ja seurata teidän esnireaktioita.. :)
   Joo, kyllä se Hulda oli banhojen öeffojen piika tms.. Milloinkahan se nimi tulee tytöille taas kiertoon.

   Poista