sunnuntai 18. maaliskuuta 2012

Käymme yhdessä ain

Vuoksella oli  joutsenia viime viikolla,  vaan eivätpä näyttäytyneet tänään. Olihan siellä sorsia, joten kuvasin niitä. Valtavan kaunis aurinkoinen päivä kuvaajalle haasteena joten  suurimman osan kuvista jouduin deletoimaan.Sorsapariskunnat uiskentelivat lähietäisyydellä sukellellen pohjasta syötävää.

Olen aina ihaillut niitä kuvia jossa lintujen siivet ovat avoinna, harmikseni tarkennus epäonnistui mutta ensimmäinen kuvani jossa pääsin vähän lähemmäksi haavetta :)

Tiitsa ystävällisesti tuolla aiemmin neuvoi miten saan kuvan suuremmaksi täällä blogissa, eli klikkaamalla oikealla kuvan päältä, jolloin tuli näkyviin tämän kuvan koon muuttamismahdollisuus. Mutta se katosi jonnekkin, voisiko joku ystävällisesti neuvoa miten saan sen asetuksen palautettua.


8 kommenttia:

 1. Se hyppii joskus minne sattuu, katseleppa tarkemmin, kyllä se siellä jossain on. Joko ihan ylälaidassa tai alhaalla. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei sitä vaan löydy vaikka pää pyörii kuin pöllönpojalla kun yritän etsiä. Kuvan ympärille tulee vain katkoviivaa kun klikkaan ja siinä viivakehässä on vielä jokin omituinen pieni katkoviivallinen neliö vas. alakulmassa.

   Poista
  2. Höh, onkohan se taas joku uusi bloggerin muokkaus. Oletko kokeillut mitä tapahtuu jos siitä kulmasta vedät ulospäin kulmansuuntaisesti...suureneeko.
   Ihan arvaus, en ole varma.

   Poista
 2. Kokeilin sitä, ei onnistunut. Nyt sen pienen ruudun arvoitus selvisi. Siitä vasemmalla klikkaamalla kuva tulee vaaleataustaisena ruudun vasempaan reunaan ja siitä saa sitä suurennuslasilla suurennettua. Tämän pidemmälle taas en pääse.
  Tämähän on kuin shakkia onko vihjettä seuraavaan siirtoon :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Seuraava siirto;) Oletko kokeillut onnistuisiko kuvien koon muuttaminen muokkaa valikon kautta? Tää on nyt jotakin ihan outoa...

   Poista
  2. Eipä nyt mikään näytä auttavan, kiitos Tiitsa kuitenkin avusta!

   Poista
  3. No nythän ne on isompina, ainakin mun näytöllä.

   Poista
  4. Arvaa vaan että olen iloinen se siun muokkausvinkki auttoi kuitenkin.
   KIITOS kun autoit :)

   Poista