sunnuntai 25. maaliskuuta 2012

Joutsenia

Tänään vihdoinkin onnistui joutsenten kuvaaminen tai pikemminkin se että löytyi joutsenia kuvattavaksi.Päivä oli mitä kaunein, taivas hohteli sinisenä eikä pilviä näkynyt juuri ollenkaan. Kylmä ja napakka tuuli vain kangisti sormia. Joutsenkoski kohteena, oletin että siellä olisi jo avointa vettä.Sillä alueella olikin yhdeksän joutsenta. Kaikki vaikuttivat jotenkin väsyneiltä, kävelivät vain pienen matkan ja kävivät taas lepäämään hangelle. Nämä kaksi olivat toisista erillään, muut seitsämän lepäilivät vähän kauempana. Keskustelivat kyllä koko ajan toistensa kanssa.
Vähän matkaa eteenpäin Raipossa oli pieni matka ojaa sulana ja siinä uiskenteli joutsenpariskunta.
Läheltä katsottuna vesi näyttää kyllä aika tummalta ja tunkkaiselta.
Mutta siinä ne linnut vaan aterioivat kylki kyljessä.Yksitoista joutsenhavaintoa tälle päivälle :)


6 kommenttia:

 1. Voi kun kauniita kuvia :)!
  Joutsenet on niin kauniita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jaana, kiitos!
   Sain lukuisia kuvia oli jopa valinnan varaa :)

   Poista
 2. Hienoa! Sait hyvin pajunkissatkin kuvattua. Minä pysyin kiltisti kotona...murrrr :(
  Täälläkin on kyllä joutsenet pesineet, mutta tuo ruovikkoinen ranta estää kuvaamisen. Nyt on kyllä jäätkin vielä lähtemättä. Onnittelut hyvistä kuvista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Helmilankaa, kiitos!
   Rymysin taas hangessa,lunta oli yli polven ja mekoinen pusikko oli tuollakin tien ja ojan välissä. Kumisaappaat ovat seuraava hankinta :)

   Poista
 3. Sanoppas muuta ;) Eihän sitä ilman saappaita noissa pusikoissa pärjää. Lumien jälkeen riittää vielä märkyyttä. Sen jälkeen jo pörriäisetkin kisailee ja me tietysti perässä :)

  VastaaPoista