sunnuntai 19. helmikuuta 2012

Ponin laskiaiskampaus

Linnoituksessa oli laskiaistapahtuma, siis sinne!Tämä kuva yrittää kertoa millainen oli säätila -10 astetta, tosi kylmä viima ja vähäistä lumisadetta

Olihan siellä kaikenlaista puuhaa ja katsottavaa mm. osittain keskeneräinen lumikirkko jossa ilmeisesti suunniteltiin jo tulevan avioparin vihkimistä. Museot olivat kaikille avoinna Taidemuseossa  Sota vai rauha , Maakuntamuseossa mm. Marimekkoa, oli lumiveistoskilpailu ja kauppiaita. Lapsille ihmeteltäväksi eläimiä mm.aasi, hevonen, poni ja vuohi.
Ponin kampaus oli pakko ikuistaa, oli se vaan niin nätti ja tapahtumaan sopiva juhlistaja.Ja nätit olivat ponista huolehtivan tytön lapasetkin.4 kommenttia:

 1. Kaunis poni, todella suloinen. Jätin suosiolla laskiaisriehan väliin, on sellainen lumipyry, ettei tuonne kameraa uskaltanut viedä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä alkoi kunnon lumipyry vähän myöhemmin. Tuo poni oli tosi symppis :)

   Poista
 2. Voi kuinka söpö pikkupolle! Kaunis laskiaisletti hänellä. Koiravaljakkoajelua, lumikenkäilyä, tandemhiihtoa, pulkkamäkeä, hernerokkaa, pappatunturiajelua, moottorikelkkailua... - Niistä oli meidän laskiaistapahtuma tehty! :o) Koko päivän on satanut lunta, reippaasti, eli talvi pitää otteessaan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuohan kuullostaa hyvältä laskiaisohjelmalta!
   Varasin meidän työpaikan tyky-päivälle tuota lumikenkäkävelyä, toivottavasti onnistuu, en ole koskaan kokeillut.

   Poista