lauantai 25. helmikuuta 2012

Muistoja ja kirpputorilöytöjä

Kesäaikaan kirpputoreilla kiertely on yksi mieluisampia voiko sanoa ihan harrastuksiakin.
Aina sieltä jotain mukaan tarttuu. Ostan sillä perusteella että tuunaan kyseisen esineen jollain tavalla tai sitten liitän sen johonkin jo aiemmin hankittuun juttuun.
Korunteko on vienyt viimeaikoina niin mukanaan että tämäntyyppinen tuunailu on jäänyt vähemmäksi. Nyt alkaa taas into nousta, materiaalia on kyllä odottamassa.
 Paita on mummoni ompelema, uskoisin että 1900-luvun alkukymmeniltä. Tähän asetelmaan yhdistin äidin virkkaaman pitsin. Taulu puolestaan löytyi joulutorilta viime vuonna.
Paidan alapuolella vanha tuoli joka on mieheni kotoa, tuolin jalat ovat lyhennetty ihan tiettyä tarkoitusta varten, tässä tulee mukana siihenkin asiaan  liittyvä muisto. Pitsit ovat äitini ja mummoni virkkaamia. Kuivakukkakori on monen vuoden takaisen kuivakukkavillityksen tuloksia, kirjan tein  eräällä mielenkiintoisella paperikurssilla.
Pitsiliina on oman kastetilaisuuteni liina. Malja kirpputorilta löytynyt lampun kupu, ajattelin vaihtaa nuo simpukat kauniisiin kiviin joita haen rannalta jossa nuorena telttailimme, siinä olisi taas muistoja lisää. Taulu ja tyyny ovat kirpputorilöytöjä.Nämä kaverukset ovat vastassa kun tulen tähän koneen äärelle. Kirpputorilöytöjä kaikki kolme. Tämä tuoli on nyt vallattu, enempää ei mahdu:)Viimeisin löytö, sopii hienosti eteisen vanhasta ikkunasta tuunatun peilin vierelle. Ei se ole noin vinossa, kamera ei vaan totellut :)

2 kommenttia:

  1. Ihana tunnelma, kaunista rustiikkisuutta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä on tätä uutta ja vanhaa, perittyä ja tuunattua sekaisin.

      Poista