lauantai 25. kesäkuuta 2011

Juhannus


Juhannus perinteisesti mökillä.
Aatto oli kaunis ja lämmin, aika meni puuhaillessa kaikenlaista mökkielämään kuuluvaa.
 Kallion pieni "lampi" peilasi kauniisti sinistä taivasta.


Mökkipaikkamme on kallioinen ja jyrkkä, joten olemme rakennelleet näitä terasseja liikkumisen helpottamiseksi. Sieltä löytyy 7 terassia, yksi vähän leikkimielisestikin mukaan laskettuna.


 Varsinaista mökkipihaa ei ole ollenkaan. Kallioinen paikka ei ole erityisen helppo lapsille eikä huonojalkaisille. Puutarhatyötkään eivät täällä rasita kun mikään ei kasva, kaikki on siis lähes luonnon ehdoilla. Luulen että maa on niin hapan, kun mäntyjä on paljon. Yritin alussa istutella kaikenlaista mutta älysin kuitenkin luovuttaa.


Paikka laiturilta kuvattuna. Tähän rakentamiseen on käytetty tunti poikineen. Mutta niin mukavaa ajankulua etei ole tottakaan. On niin kiva suunnitella ja toteuttaa yhdessä erilaisia projekteja.


Aaton tarjoiluja. Nams nämä mustikat :)


Kotimaisia herneitäkin oli jo tarjolla.


Luonnosta löytyneet tabletit.


Ja tietysti uusia perunoita ja grillausta.


Aurinko laskee länteen....


Juhannuspäivän aamu toi tullessaan ukkoskuurot ja melkoiset saderyöpyt. Meiltä ei ole kovin pitkä matka mökille ja kun näytti siltä että sade vain jatkuu, niin pakkasimme tavarat ihan suosiolla.


Jossain juhannus päättyi onnettomasti, mökin läheisellä sillalla kulki useita paloautoja lähes heti ukkosen alettua.

2 kommenttia:

  1. Kyllä sinulla on kaunis mökkipiha, pidän luonnontilaisista, paljoa ei saa olla kukkapenkkejä. Terassit ovat ihastuttavia portaineen ja kivet myös. Samanlaisista portaista olen joskus haaveillut, mutta miestäni ei innosta puutyöt. rantaan hän sentään innostui tekemään pienen terassin ja portaat laiturille
    Ihanat tarjoilut sinulla ja kauniit kattaukset. Täälläkin sade keskeytti mökkeilymme, mutta aattoilta oli kaunis.

    VastaaPoista
  2. Manteli, Portaat oli aika vaikea tehdä pehmeään mustikkarinteeseen. Muuten on kyllä kalloista mutta juuri siinä paikassa josta oli suorin tie uimarantaan ja laituripaikalle oli tämä notkelma. Raahasin lasten pulkalla metsästä ja rannasta kiviä tueksi. Hyvin ovat kestäneet kuosissaan.

    VastaaPoista