maanantai 25. huhtikuuta 2011

Herkkää sinistä


Tämä oli ulkoilupäivä, tosin ihan hyötyliikuntaa elikkä haravointia. Joka on kyllä ihan mukavaa puuhaa mutta nuo rakkulat käsissä sen sijaan eivät ole mukavia. Vaan kun en osannut lopettaa.
Näissä kukissa on mielestäni yhtä kauneinta sinistä mitä voi olla, tosin se ei tullut ihan vangittua tähän kuvaan.

Lämpimästi tervetuloa lukijaksi!

Toivon että tästä tulisi sellainen paikka jossa voitaisi jakaa ajatuksia. Jos kuva tuo teille lukijoille mieleen jonkin muiston tai ohjeen tai reseptin jne.

Hyvää alkavaa viikkoa!

4 kommenttia:

 1. Herkän sinistä, minäkin pidän näistä kukista ja tästä väristä. Muistan, kun ostin näitä mukuloita muutettuamme tänne mieheni kotitaloon v. 88. Minulla oli pieni kukkapenkki portaitten vieressä, siinä oli myös varjoliljoja. Nämä siniset kaunottaret eivät viihtyneet penkissä ja vähenivät pikkuhiljaa ja penkkikin lopulta hävitettiin.

  Nämä ihmeelliset kukat eivät kuitenkaan hävinneet kokonaan, vaan joka kevät nurmikolta nousee yllättäin yksittäisiä kukkia kaukana alkuperäisestä penkistä, silloin muistelen aina vanhaa kukkapenkkiä kaiholla eli tämmöinen muisto minulta:)

  VastaaPoista
 2. Olen ihmetellyt kun näitä kukkasia ponnahtelee sieltä täältä että kuljettelevatko muurahaiset siemeniä varpaitten väleissään :)

  VastaaPoista
 3. Minäkin muistelen, omaa pihaani reilun kymmenen vuoden takaa ;-D Siellä scilla viihtyi hurjan hyvin, mutta silloin ainakin pysytteli osoitetuilla paikoilla ;-) Nyyh, ei ole pihaa enää, mutta enpä ehken jaksaisi hoitaakaan...

  VastaaPoista
 4. Niin scillahan tämä oli:) Tyttären pihalla näitä kuvailin, siellä on kyllä melkoinen puuhamaa, saa nähdä miten riittää voimia ja intoa!

  VastaaPoista