lauantai 28. toukokuuta 2011

Sateen jälkeen

 Eevi "koputteli" ovella jo kuuden jälkeen kun  "äidin" piti mennä tuplavuoroon ja päivästä olisi tullut liian pitkä yksin kotona.
Yöllä oli satanut ja odoteltiin vähän aikaa kuivumista ennenkuin lähdettiin tutulle metsälenkille.Meillä on hurjan mukava lenkkipolku, tätä polkua tallaa päivän mittaan eräskin tassu ja postia riittää.


Heinäbaarissa

Koiraa ei todellakaan ole tarkoitettu heinänsyöjäksi, sen verran vaivaloisesti tämä käy. Mutta tällä toiminnalla lienee joku tarkoitus. Puhdistaako se vatsaa?


Nämä saniaisen syheröt ovat jotenkin niin suloisia.


Eevi on tosiaan hänen nimensä ja sukupuoli narttu.
Jotain taisi emolta jäädä opettamatta tai Eevi nukkui sillä oppitunnilla.


Polkuja ylös ja polkuja alas, tunti siinä menee raikaasta ilmasta nautiskellen ja sen jälkeen koirakaverille uni maistuu.

4 kommenttia:

 1. Ihana Eevi :)!
  Ja kauniita vihreitä kuvia :)!

  VastaaPoista
 2. :D Hauska tuo Eevin merkkaus. Rupesi ihan mietityttämään, että mistä koiratkin tietävät, miten ne pissaukset kuuluu tehdä. Varmaan se opitaan, eikä tule vain vaiston varassa. Jos vaikka Eevin emokin on hoidellut homman tuolla tavalla...tai sitten iskä on kasvattanut.

  VastaaPoista
 3. Käyhän se noinkiin :) Ystäväni koira on lehmä, jos sen heinänsyöntiä katsotaan.

  VastaaPoista
 4. Jaana, Eevi on kyllä kaikinpuolin ihana!

  Sole, mietin että onko Eevi tehnyt koko ajan noin, varmaankin, pieniä poikkeuksia lukuunottamastta.Voi olla iskän vaikutteita :)

  Helmilankaa, kissathan syövät myöskin heinää, miksei sitten koiratkin :)

  VastaaPoista